Αποτελέσματα Αναζήτησης
Se completează și se depune de către persoanele juridice, fizice sau orice altă entitate la care își desfășoară activitatea persoanele fizice, care desfășoară activitate în România și care obțin venituri sub formă de salarii și asimilate salariilor din străinătate. Durată de completare: 3 minute.
- Despre ANAF
Despre ANAF - Formulare fiscale - ANAF
- Asistență Contribuabili
La cerere se anexează certificatul eliberat de Centrul...
- Servicii Online
Lista persoanelor impozabile care au depus D089 pe propria...
- Info UE
Autentificare utilizator Depunere declarație unică și alte...
- Integritate Instituțională
Integritate Instituțională - Formulare fiscale - ANAF
- Contact
Contact - Formulare fiscale - ANAF
- Conducere ANAF
Conducere ANAF - Formulare fiscale - ANAF
- Organizare
Organizare - Formulare fiscale - ANAF
- Despre ANAF
Se depune la organul fiscal competent de către persoanele care obțin venituri pentru care se datorează contribuția de asigurări sociale de sănătate, potrivit legii, și care dețin o asigurare socială de sănătate încheiată pe teritoriul altui stat membru al Uniunii Europene, Spațiului Economic European și al Confederației ...
30 Ιαν 2024 · Lista completa cu toate formularele ANAF pentru 2024 - ce reprezinta fiecare in parte, cand si de cine trebuie depuse, dar si alte informatii utile. Afla toate informatiile!
pentru activitatea desfășurată în străinătate, persoanele fizice rezidente române, cu domiciliul în România, și persoanele fizice care îndeplinesc, pentru anul de raportare, condiția de rezidență, depun declarația unică la organul fiscal competent, însoțită de următoarele documente justificative:
Formular 707; Public Info. Information of public interest > Name and surname of the person responsible for Law 544/2001; Formular pentru solicitare informaţii de interes public; Method of appeal; List of documents of public interest and list of documents produced / managed by the institution; Reports on the application of Law 544/2001
Care realizează venituri din străinătate, impozabile în România, cum ar fi: Venituri din activităţi independente (profesii libere, activități comerciale, valorificarea drepturilor de proprietate intelectuală) Venituri din cedarea folosinţei bunurilor.
uarea opţiunii de modificare a anului fiscal. Formularul se completează în două exemplare, înscriindu-se cu majuscule, citeţ şi corect, toate datele prevăzute; un exemplar, semnat şi ştampilat conform legii, se depune la unitatea fiscală, direct la registratură sau la poştă, prin scrisoare recomandată, un.