Αποτελέσματα Αναζήτησης
10 Ιουλ 2013 · Cuprins. Proprietăţi terapeutice. Ghimpele conţine flavonoide, saponine, fitosteroli, acid cafeic şi ulei volatil, substanţe care o recomandă în bolile infecţioase, afecţiuni ale prostatei, afecţiuni renale sau endocrine, precum şi în bolile degenerative.
28 Ιουν 2022 · Ceaiul de ghimpe este un remediu de ajutor, in amestec cu ceaiul de morcov, pentru ameliorarea frisoanelor, indiferent de etiologia, de cauza lor. In ameliorarea adenomului de prostata, ceaiul de ghimpe se foloseste pe termen indelungat, intre o jumatate de an si un an si jumatate.
L. Caragiale și-a început colaborarea la „Ghimpele” în numărul din 16 decembrie 1873, cu povestea satirică în versuri “Șarla și ciobanii”. Începând cu numărul din 26 mai 1874, Caragiale publica „cronica literară”, „cronica fantastică” și „cronica sentimentală”, semnând Car. și Palicar. [1]
2 Σεπ 2024 · A venit bâlciul la Vaslui! Chiar dacă Primăria municipiului a încercat să se debaraseze de acest eveniment, vasluienii și-l doresc, iar din acest motiv iată că anul acesta, bâlciul își reia activitatea, dar într-o locație specială, la marginea orașului, cu multe locuri de parcare și un spațiu generos.
5 ημέρες πριν · Persoanele interesate pot cumpăra vechime pentru o perioadă de maxim 6 ani. La data de 1 septembrie 2024, acest tip de contract de asigurare socială a încetat de drept, ca urmare intrării în vigoare a Legii nr. 360/2023, care a abrogat prevederile OUG nr. 163/2020, cu modificările ulterioare.
1 Ιουλ 2024 · Aceștia își argumentează părerea pe un verset din Epistola către Galateni, în care Sfântul Pavel scrie astfel: „Şi voi nu aţi dispreţuit încercarea mea, ce era în trupul meu, nici nu v-aţi scârbit, ci m-aţi primit ca pe un înger al lui Dumnezeu, ca pe Hristos Iisus.
30 Οκτ 2024 · La Balcic, pe Coasta de Argint. 0. by Catalin Manole , Numărul 1639. – Odată ca niciodată, Balcicul a fost românesc. Pe malul mării, într-un castel, trăia Regina Maria, iar localitatea devenise atelier de creație pentru pictori și scriitori. Un răgaz fericit din istoria României, în care timpul era mai puțin grăbit decât azi –.