Yahoo Αναζήτηση Διαδυκτίου

Αποτελέσματα Αναζήτησης

  1. Istoria Internetului începe odată cu dezvoltarea timpurie a calculatoarelor și a rețelelor de comunicații (1960) și poate fi împărțită în mai multe etape. Ideea unei rețele de calculatoare destinate să permită comunicarea generală între utilizatorii aflați la diferite calculatoare a depins de evoluțiile tehnologice și de ...

  2. ro.wikipedia.org › wiki › InternetInternet - Wikipedia

    Vezi și articolul despre Modelul de Referință OSI. Protocoalele fundamentale ale Internetului, care asigură interoperabilitatea între orice două calculatoare sau aparate inteligente care le implementează, sunt Internet Protocol (IP), Transmission Control Protocol (TCP) și User Datagram Protocol (UDP).

  3. Istoria Internetului începe odată cu dezvoltarea timpurie a calculatoarelor și a rețelelor de comunicații (1960) și poate fi împărțită în mai multe etape.

  4. 1 Μαρ 2021 · Cea mai întâlnită metodă de a accesa Internetul, World Wide Web, a fost inventată în anul 1989 de Tim Berners-Lee. Ulterior, pe 6 august 1991 a apărut și primul site din istorie, la adresa info.cern.ch, ce i-a aparținut tot lui Berners-Lee. A fost momentul care a deschis drumul către o nouă lume.

  5. 12 Δεκ 2023 · În 1990, Berners Lee a definit conceptele de bază ale internetului modern – limbajul de marcare hipertext standardizat html, protocolul de rețea http și sistemul URL. De asemenea, a dezvoltat primul software de browser și server.

  6. Istoric. [modificare | modificare sursă] Webul a fost inventat în 1989 la Centrul European de Cercetări Nucleare (CERN) din Geneva, Elveția. Propunerea inițială de creare a unei colecții de documente având legături între ele [ 2 ] a fost făcută de Tim Berners-Lee în martie 1989.

  7. Bibliografie.......................................................................................pag.19. 1. f Istoria Internetului. 1. Introducere. Termenul Internet (scris cu majusculă) se referă la World Wide Web, rețeaua. mondială unică de computere interconectate prin protocoalele de.

  1. Γίνεται επίσης αναζήτηση για