Αποτελέσματα Αναζήτησης
Se completează și se depune de către persoanele juridice, fizice sau orice altă entitate la care își desfășoară activitatea persoanele fizice, care desfășoară activitate în România și care obțin venituri sub formă de salarii și asimilate salariilor din străinătate. Durată de completare: 3 minute.
- Despre ANAF
Despre ANAF - Formulare fiscale - ANAF
- Asistență Contribuabili
Se completează şi se depune de către operatorii economici...
- Servicii Online
Inregistrare/Inrolare persoane fizice/juridice și alte...
- Info UE
Info UE - Formulare fiscale - ANAF
- Integritate Instituțională
Integritate Instituțională - Formulare fiscale - ANAF
- Contact
Contact - Formulare fiscale - ANAF
- Conducere ANAF
Conducere ANAF - Formulare fiscale - ANAF
- Organizare
Organizare - Formulare fiscale - ANAF
- Despre ANAF
PERSOANE JURIDICE - Free download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online for free.
4 Φεβ 2024 · Declaratia 150 in 2024. Incepand cu 1 martie 2022, au intrat in vigoare anumite prevederi ale Codului de procedura fiscala, asa cum au fost completate acestea de O.G. nr. 11/2021 pentru modificarea si completarea Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscala si reglementarea unor masuri fiscale.
4 Φεβ 2024 · Ce este Declaratia 150? Declaratia 150 reprezinta cererea pentru utilizarea unui certificat digital calificat (OMFP 847/2009). Procedura de inregistrare declaratia 150. Formularul se utilizeaza pentru obtinerea dreptului de acces la serviciul de depunere online a declaratiilor fiscale.
I.1.5. Caracterele juridice ale patrimoniului: 1) Patrimoniul este o universalitate – întrucât acesta reprezintă o masă de drepturi şi de obligaţii ce aparţin unei persoane. 2) Orice persoană are un patrimoniu – pentru a participa la raporturile juridice de drept civil, este necesar ca subiectul de drept să aibă un patrimoniu.
Prof. univ. emerit dr. Ion DELEANU NOUL COD DE PROCEDURĂ CIVILĂ Comentarii pe articole Volumul I Articolele 1 – 621 Universul Juridic Bucureşti -2013-
Micul Dicţionar Juridic5 cuprinde următoarea explicaţie pentru termenul „statut:” 1) Regulament sau convenţie destinată să asigure funcţionarea unei colectivităţi publice sau private. 2) Statut personal, normele referitoare la starea şi capacitatea persoanelor.