Αποτελέσματα Αναζήτησης
4 Φεβ 2022 · Consolidarea Castelului de Apă din Brăila, monument istoric care a intrat în procedura de renovare cu fonduri europene în valoare de 4,3 milioane de euro şi urmează să fie transformat în observator astronomic cu destinaţie turistică, se va face prin metode moderne, care vor oferi acestei construcţii o durată de existenţă cel ...
13 Οκτ 2021 · Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a anunţat public, miercuri, că au început lucrările la Castelul de Apă din municipiul Brăila, monument istoric care va fi renovat cu fonduri europene în valoare de 4,3 milioane de euro şi transformat în observator astronomic cu destinaţie turistică.
1 ημέρα πριν · BUCUREŞTI, (01.11.2024, 05:19) Claudia Medrega. Analiză. Peste 5.200 de companii - IMM-uri şi corporate - au fost finanţate de BCR în 9 luni. BCR a majorat creditarea cu 13% în 9 luni/2024 şi a obţinut un profit de 2,2 mld. lei, cu 30% peste 9 luni/2023, la venituri de 4,5 mld. lei, anunţă Ziarul Financiar. Urmărește 42 afișări.
13 Οκτ 2021 · By debraila.ro. - 2021-10-13. De aproximativ trei saptamani a inceput reabilitarea Castelului de Apa din Gradina Mare, unul dintre monumentele istorice de prima mana ale Brailei. Primarul Marian Dragomir a anuntat faptul ca valoarea investitiei se ridica la 4,3 milioane de euro – bani din fonduri europene, iar data finalizarii lucrarilor este ...
Am arătat că în jurul orașului Brăila a existat, înca sub Basarab I, întemeietorul Țării Românești, un județ care, nu si-a luat numele de la vreo apă, pădure, formă de relief sau de la locuitori, spre deosebire de celelalte, ci de la orașul care i-a servit drept capitală, de la Brăila.
propunea să asigure alimentarea cu apă filtrată a oraşului. În anul 1891, Uzina de apă din Brăila lucra la întreaga capacitate cu apă filtrată. Tot în 1891 s-a ridicat problema depozitării unei anumite cantităţi de apă care să servească, la nevoie, în principal la stingerea incendiilor.
5 Απρ 2011 · Parcul Natural Balta Mică a Brăilei este o zonă umedă de importanţă internaţională, iar pe o suprafaţă de 205 km2, conservă ultimele complexe de ecosisteme acvatice, terestre şi mixte în regim liber de inundaţie, rămase în urma îndiguirii bălţilor Brăilei şi Ialomiţei.