Αποτελέσματα Αναζήτησης
4. Prezintă, în funcție de cerințele profilului, modele de comentarii și eseuri specifice fiecărui gen literar. Cu ajutorul acestui ghid de nota 10 orice eseu poate fi realizat ușor și bine! Comandați acum această lucrare de pe pagina www.eseuri.stiinta.ro sau telefonic, la numărul 021 209 45 45. Portal Oana Valeria Chelaru
II.1 (adevăr) Adevarul este, mai intai de toate, o virtute. Afirmaţia lui Steinhardt este valabilă pentru noi toţi. Nimic nu este mai adevărat decât faptul că oamenilor le place să fie minţiţi. Cu toţii negăm realitatea, fie că e vorba de ceea ce suntem, de societatea în care trăim sau, de ce nu, de modul în care banii se obţin.
Viata nu are un singur sens, ci mii de sensuri. Sensul pe care il putem conferii propriei vieti nu este acelasi pentru toata lumea. Trebuie sa il cautam pe al nostru, cel la care visam, cel care ne poate aduce linistea, multumirea, fericirea trebuie sa construim fiecare pentru noi.
5 Ιουλ 2019 · Adevărul este că de multe ori fugim de adevăr. Şi facem asta considerând că doare. Însă cea mai mare provocare este să privim şi să ascultăm adevărul. Are multe să ne spună. Îl vom afla în ochii celoralalţi, în faptele şi cuvintele lor. Dar, mai presus de toate, trebuie să îl căutăm în adâncurile noastre.
Recomandari pentru Subiectul al II-lea si modele de texte argumentative rezolvate. Scrie un text de tip argumentativ de 150-300 de cuvinte (15-30 de randuri) despre rolul activitatilor extrascolare in formarea personalitatii adolescentilor si in pregatirea acestora pentru viata (Subiect dat la Bacalaureat, sesiunea speciala 2015)
3 Ιαν 2022 · Textul argumentativ – model explicativ și structură. Textul argumentativ trebuie redactat după cum sugerează și denumirea sa ”pe argumente”. Primești un subiect, cum ar fi ”Importanța sportului în viața tinerilor” sau chiar o afirmație cum ar fi ”Fericirea este scopul și sensul vieții” de Aristotel, de la care trebuie ...
7 Οκτ 2009 · Subiectele de tipul al II-lea, bac 2009. 1) Scrie un text de tip argumentativ, de 15 – 20 de randuri, despre adevar, pornind de la ideea identificata in urmatoarea afirmatie: „Adevarul ne face liberi […]”. (Nicolae Steinhardt, Jurnalul fericirii)