Αποτελέσματα Αναζήτησης
În Timișoara estimez 3800 scări cu 80.000 apartamente +/- 10%. 50 ore de muncă să adaug detaliile pentru 90% blocuri standard, restul 10% sunt blocuri unicat pentru care am nevoie de ajutor de la localnici: cum se face harta blocurilor.
A găsi un bloc rezistent e o loterie deoarece depinde de multe variabile: normele de proiectare, calitatea execuției, cum a fost întreținut, pereții sparți și infiiltrațiile de apă în sol. Citiți mai multe: riscul seismic.
Aplicația se adresează proprietarilor care doresc să consulte online amplasarea limitelor imobilelor și/sau construcțiilor (clădirilor) pe care le dețin și care sunt întabulate în cartea funciară, raportate la o harta fizică (mozaic unificat având la bază ortofotoplanul scara 1:5000 cel mai nou din zona de interes);
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.
Aplicația Imobile ANCPI se adresează celor care doresc să consulte on-line registrul imobilelor. Aplicația Imobile ANCPI și conținutul acesteia (baza de date) nu se adresează aplicațiilor de topografie/cadastru. Informațiile spațiale prezentate în aplicația Imobile ANCPI sunt cu titlu informativ.
Baza de date a ajuns în 2023 să includă detaliile tehnice a peste 36000 blocuri din București, Ilfov, Argeș, Brașov, Buzău, Constanța, Dâmbovița, Galați, Hunedoara, Iași, Prahova.
În 2023 am adăugat detaliile blocurilor din Braşov, Galaţi, Argeş (total 40.000 blocuri). În 2024 am adăugat detaliile blocurilor din Bihor, Gorj, Dolj. Toate oraşele cu peste 30.000 locuitori au poligoane colorate pe cartiere, hărţi provizorii până când îmi permite timpul să adaug datele fiecărui bloc.