Yahoo Αναζήτηση Διαδυκτίου

Αποτελέσματα Αναζήτησης

  1. Istoria Internetului începe odată cu dezvoltarea timpurie a calculatoarelor și a rețelelor de comunicații (1960) și poate fi împărțită în mai multe etape. Ideea unei rețele de calculatoare destinate să permită comunicarea generală între utilizatorii aflați la diferite calculatoare a depins de evoluțiile tehnologice și de ...

  2. Istoria Internetului începe odată cu dezvoltarea timpurie a calculatoarelor și a rețelelor de comunicații (1960) și poate fi împărțită în mai multe etape.

  3. ro.wikipedia.org › wiki › InternetInternet - Wikipedia

    Articol principal: Istoria Internetului. Punctul de pornire în dezvoltarea Internetului a fost rivalitatea între cele două mari puteri ale secolului al XX-lea: Statele Unite ale Americii și Uniunea Sovietică. În 1957, URSS (Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste) lansează în spațiul cosmic primul satelit artificial al Pământului ...

  4. 1 Μαρ 2021 · Google, cel mai popular motor de căutare din lume, a apărut în 1998, iar Wikipedia, cea mai cunoscută enciclopedie online, în 2001. Thefacebook, așa cum se numea la început platforma de socializare, a luat naștere în 2004, iar un an mai târziu s-a lansat și YouTube.

  5. 12 Δεκ 2023 · Internetul este o rețea globală care conectează dispozitive din întreaga lume și oferă utilizatorilor multe oportunități: să lucreze, să studieze, să facă afaceri și așa mai departe. În zilele noastre, literalmente, toate procesele de viață depind de performanța internetului.

  6. www.competentedigitale.ro › internet › internet_istoricIstoria Internetului

    Istoria Internetului. Internetul s-a născut la mijlocul anilor 60 în forma ARPAnet (Advanced Research Projects Agency Net) - o reţea între mai multe computere din unele instituţii americane, ce lucrau pentru ARPA, un departament de cercetare din cadrul Pentagonului.

  7. World Wide Web. Pentru primul software web, vedeți WorldWideWeb. Termenul World Wide Web, abreviat WWW sau și www, numit scurt și web, care în engleză înseamnă „pânză” (de păianjen); de multe ori este confundat cu rețea (net) și se pronunță /ˌwɝːld waɪd wɛb/ respectiv /wɛb/ (v.

  1. Γίνεται επίσης αναζήτηση για