Αποτελέσματα Αναζήτησης
La 1 iulie 2023, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a preluat sistemul UE de certificare digitală privind COVID-19 pentru a institui un sistem global care va contribui la protejarea cetățenilor din întreaga lume de amenințările actuale și viitoare la adresa sănătății, inclusiv de pandemii.
Certificatul digital al UE privind COVID va conține numai informațiile necesare, cum ar fi numele, data nașterii, autoritatea emitentă a certificatului și un identificator unic al certificatului. În plus: pentru certificatul de vaccinare: tipul vaccinului și producătorul, numărul de doze administrate, data vaccinării;
30 Ιουν 2021 · Portalul https://certificat-covid.gov.ro va fi lansat joi, 1 iulie, anunță STS într-un comunicat, menționând că pe această platformă „cetățenii români sau străini își pot genera certificatele digitale UE privind COVID”, conform Digi24.
7 Οκτ 2021 · Descarcă certificatul verde COVID. Persoanele care s-au vaccinat anti-COVID, au trecut prin boală sau au un test negativ pot accesa portalul web special pentru obţinerea certificatelor verzi digitale UE privind COVID.
Începând cu 1 februarie 2022, perioada de acceptare a certificatului digital al UE privind COVID va fi de 9 luni (270 de zile), începând cu data administrării ultimei doze de vaccin.
30 Ιουν 2021 · Serviciul de Telecomunicații Speciale a explicat, miercuri, care sunt pașii necesari pentru obținerea certificatului digital UE privind Covid-19, începând cu data de 1 iulie 2021.
30 Ιουν 2021 · Până la jumătatea lunii august, certificatul digital va putea fi folosit în paralel cu adeverinţa de vaccinare. În cazul celor care s-au vaccinat, certificatul este valabil un an, iar pentru cei care au avut Covid 180 de zile.